Muzikaal Ommetje op 3 juni tussen 19 en 20 uur

Heel Nederland is dit voorjaar aan de wandel met de ‘ommetjes’ app. Combineer dit met een zestal plaatsen waar een duetje wordt gespeeld en je hebt een “Muzikaal Ommetje”.

Op donderdagavond 3 juni wordt iedereen uitgenodigd om na het eten tussen 19:00 en 20:00 een lekker ommetje te wandelen door Angeren. 

Niks is te gek

Harmonie Angeren houdt niet van stilzitten, zeker niet in het jaar dat ze 100 jaar bestaat! Het feit dat er al 24 donderdagen niet gerepeteerd wordt valt het orkest zwaar. Bij de harmonie is niks te gek dus is gekeken wat er wel mag: met je instrument bij iemand op bezoek om een duet te spelen. Zouden we hier voor iedereen een uitje van kunnen maken?

Muzikaal ommetje van 2 km

Voor 3 juni is een route uitgezet van circa 2 kilometer waar op een zestal plaatsen een aantal duo’s van de harmonie zorgt voor muzikale klanken. Met dit muzikale ommetje wordt het eerste stof weer uit de instrumenten geblazen. Hierna hoopt het orkest weer te mogen repeteren en voor te bereiden op een mooi concert op 6 november. De afwisselende duetjes zijn een mooie opstart en ook een compleet andere uitdaging voor de muzikanten.

Onder meer in de Wilhelminastraat, Pietershof, Duimeling en bij het evacuatiemonument op de dijk hoor je de muzikanten. Daar kun je een routekaartje meenemen zodat je geen duo zult missen. De route heeft geen start- of eindpunt, je kunt dus zelf kiezen waar je start. 

Angerse blonde toeter na afloop

Na afloop van deze fysieke inspanning is het wellicht een idee om jezelf te verwennen met een ‘Angerse Blonde Toeter’. Deze is nog steeds verkrijgbaar via onze webshop en af te halen op Molenstraat 15 (voormalig Smits Mode) in Angeren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *