6 november jubileumconcert: Oh wat een 100 jaar!

Op zaterdagavond 6 november zal ons jubileumconcert plaatsvinden. Een gezellige avond met diverse genres aan muziekstijlen zoals u van ons gewend bent. En uiteraard valt er daarnaast ook van alles te zien, te horen en te beleven in het Dorpshuis in Angeren.

Of bestel de kaarten aan de bar in het Dorpshuis

Oh wat een 100 jaar!

We willen natuurlijk stil staan bij het 100-jarig jubileum van onze harmonie. Maar niet op een standaard manier. (U kent onze harmonie al wel een beetje.) Geinspireerd door het RTL4 programma “Oh Wat een Jaar” nemen we u mee door de afgelopen eeuw. Met veel vrolijkheid en humor dus. Weet jij wat eerder is uitgevonden: ce paperclip of de broodrooster? En weet jij nog hoe een woonkamer uit de jaren ’80 of een tienerslaapkamer uit de jaren ’90 eruit zag? Zoek het zeker even op voor je ons concert bezoekt!

De avond zal worden gezongen en gepresenteerd door niemand minder dan Martijn van Vuuren en Hanneke Engels. Deze twee hebben het publiek al vaker weten te raken en te vermaken op onze themaconcerten. Martijn en Hanneke konden dan ook niet ontbreken op dit concert waar we terugkijken op de mooie concerten die de revue zijn gepasseerd.

Het repertoire is – zoals u ook gewend bent – divers. Van songfestivalwinnaar Arcade tot het prachtige Bridge of Troubled Water en van Bella Ciao (bekend van Netflix’ la casa de papel) tot aan “Show must go on” van Queen. Hoe toepasselijk dit coronajaar.

En omdat we de afgelopen jaren o.l.v. Casper Braafhart zulke mooie themaconcerten hebben gegeven zijn die samengesmolten tot een medley. In 7,5 minuut zie en hoor je 16 concerten voorbij komen. Van “All you need is love” tot “Soldaat van Angeren” en van “Muzikaal Cluedo” tot de “Muzikale Pubquiz”. Kortom een leuke en afwisselende avond gaat het zeker worden!

Harmonie Angeren aan het repeteren voor het concert op 6 november
De harmonie kan gelukkig weer op volle kracht repeteren! De muzikanten zijn fanatiek aan het repeteren om een mooi concert neer te zetten.

Corona

Corona maatregelen? Dat zien we tegen die tijd wel, het wisselt toch. Al moeten we voor 15 mensen spelen in de zaal, het concert gaat door! Maar, mochten er ineens minder mensen in de zaal terecht kunnen vanwege de dan geldende maatregelen , dan krijgen de mensen die het eerst besteld hebben voorrang. Wacht dus niet te lang met het kopen van een kaartje!

Kaartverkoop

Vanaf donderdag 14 oktober zijn er fysieke kaarten te koop in het Dorpshuis of online via onze website. Voor slechts 10,- maak je dit vrolijke en unieke concert t.g.v. 100 jaar harmonie mee. Een kaartje is inclusief een gratis consumptie.

Of bestel de kaarten aan de bar in het Dorpshuis

In 2022 een afsluitend concert

Het concert op 6 november is alweer groter en uitgebreider geworden dan we aanvankelijk van plan waren, desondanks willen we in mei/juni 2022 ons 100-jarig jubileum nog grootser afsluiten. Het plan is om dit in een zelfde stijl als Angeren LIVE te doen. Dat was de titel van ons concert bij het 90-jarig jubileum. Zodra er een datum is, lees je dat uiteraard hier.