Angeren Live

Het grootste muzikale spektakel van de afgelopen 100 jaar in Angeren door Dorpshuis Angeren, Harmonie Angeren en vele artiesten.

Hoe kun je een 100-jarig bestaan beter afsluiten dan met een groots spektakelfestival voor heel Angeren en omstreken. Het concept: een band, diverse artiesten, een gevarieerd repertoire (van Rock tot Dance tot Klassiek tot Nederpop), foodtrucks en een jubilerend harmonieorkest die gezamenlijk voor een topavond zullen zorgen. Met maar liefst 30 nummers is het flink aanpoten voor de muzikanten in deze nonstop-show. Daarna kunnen de voetjes van de vloer want Dwayne & The Johnsons zal tot circa middernacht los gaan.

In 2011 bij het 90-jarig bestaan was dit concept een groot succes en daar gaan we ook dit jaar weer vanuit!

De jubilerende harmonie en het jubilerende Dorpshuis Angeren – dat ook alweer 50 jaar bestaat – hebben de handen ineen geslagen en zullen er samen voor zorgen dat het een onvergetelijke avond zal worden.

Voor het eerst in de geschiedenis van het Dorpshuis zal de grote Sportzaal die 11 jaar geleden is gebouwd gebruikt worden voor een groots concert. De sportzaal zal geheel worden aangekleed en worden voorzien van een spectaculaire lichtshow en professioneel geluid.

WIE TREDEN ER OP?

Een diversiteit aan artiesten

Renske van Wezel

Renske heeft jarenlang de pannen van het dak gezongen in de meest uiteenlopende bands. Sinds ze in Angeren is komen wonen heeft ze dat op een lager pitje gezet, maar voor Angeren Live maakt ze een uitzondering om aan heel Angeren en omstreken te laten horen hoe je een feestje maakt op het podium.

Zowel als solo-artiest als binnen het bandcircuit heeft Renske ruime (inter)nationale ervaring als zangeres. Zo was zij als frontvrouw onder andere werkzaam bij bands als Alpha Live, Djeff, Grooveline, Mmoozz en momenteel Sounds Perfect. Renske is hierdoor inmiddels een bekend gezicht op bedrijfsevenementen, feesttenten, bruiloften, uitvaarten, openbare evenementen en vele anderen evenementen.

Met nummers als “Dancing in the Street”, Johnny Logans “What’s Another Year” en “The Show Must Go On” zal Renske haar veelzijdigheid zeker laten horen.

De gezelligste feestband van Gelderland noemen ze zichzelf en dat gaan ze bewijzen op 25 juni tijdens Angeren Live. Met een gevarieerd repertoire van top40 tot classics tot rock is dit een alround feestband welke het concert helemaal af maakt.
Samen met de harmonie zullen ze o.a. Beyonce’s “Crazy in Love”, “Iedereen is van de wereld” en “Proud Mary” laten horen.
Tevens zal deze band nog tot ongeveer middernacht de afterparty verzorgen!

Martijn van Vuuren

Voor wie weleens een concert van de harmonie heeft bezocht is Martijn geen onbekende. Hij heeft al vele concerten van de harmonie gepresenteerd en is daarnaast ook steeds meer gaan zingen.

Zo had hij een eigen theatershow “Martijn zingt Hollandse Meesters” en vanwege het succes is dit nu “Hollandse Meesters in Concert” geworden waar Martijn de mooiste Nederlandstalige liedjes zingt met orkesten door heel Nederland.

Martijn zal o.a. uit zijn eigen show ‘de overspelmedley’ zingen en daarnaast enkele duetten met Hanneke:

Martijn in actie tijdens een eerder concert van de harmonie

Hanneke Engels

Hanneke is geen onbekende voor de Angerense harmonie. Al op vele concerten heeft zij haar mooie en veelzijdige stem laten horen.

Na rollen in de musicals Soldaat van Oranje, Sister Act en The Elephant Man heeft Hanneke met twee mede-musicalartiesten een eigen theatershow opgestart met de naam The Musical Night. Na enkele uitvoeringen met lovende recensies gooide Corona roet in het eten voor een verdere uitbouw van dit project. Gelukkig voor ons is ze daardoor beschikbaar voor Angeren Live!

Met The Phantom of The Opera begon haar liefde voor musicals. Onder andere dit nummer zal ze samen met Martijn vertolken op ons podium. Verder zal ze “Door de Wind” van Miss Montreal en de megahit van Adele “Make You Feel My Love” ten gehore brengen.

Daan van den broek

Dit is Daan, 28 jaar en voor het eerste bij de Angerse Harmonie. Daan zingt al een aantal jaar bij de band SLIP uit Zevenaar en is daarvoor al bij meerdere bandjes de leadzanger geweest. Helaas heeft de band al 2 jaar niet op het podium kunnen staan door corona, maar gelukkig kan er nu weer lekker muziek worden gemaakt. Hij houdt van alle muziekstijlen; van de 60’s tot nu en zingt zelf het liefste Classic Rock.

Tijdens Angeren Live zult u o.a. “Pianoman” en “Iedereen is van de wereld” van Daan horen.

Emmely Wagener

Emmely speelt al jaren in ons orkest op de dwarsfluit en piccolo, maar kan ook een heel aardig deuntje zingen! En dat wil ze heel Angeren en omstreken laten horen tijdens Angeren Live.

Lady Gaga’s “Look What I Found” is het nummer dat Emmely zal laten horen.

Button

Marloes Muller

Marloes heeft Angeren al lang geleden verlaten maar als geboren en getogen Angerse vindt ze het erg leuk om mee te werken aan Angeren Live! Als docente Frans laat ze graag het Franse chanson horen en hoopt ze dat jullie daar ook van zullen genieten. Normaal gesproken is ze op de bühne te bewonderen als fanatiek lid van Popkoor 2000 uit Bemmel.

WAAR EN WANNEER?

Sportzaal Dorpshuis Angeren

25 Juni 2022

20:30 tot 00:00
(Zaal open 20:00)

Angeren LIVE – VIP Ticket (incl. dinerbuffet vooraf) – 50,- euro

PRAKTISCHE ZAKEN

Wel zo handig

Muntverkoop

Om de doorstroming bij de bar soepel te laten verlopen wordt er met munten gewerkt. Munten zijn verkrijgbaar bij de speciale muntenkassa.

Op een goed festival is er ook wat lekkers te eten. Tegen 22:00 uur zullen er onder andere broodjes hamburger en porties saté worden verkocht.

Eten

PARKEREN

We willen iedereen vragen zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen zodat er voor de mensen die van veraf komen ook nog voldoende parkeergelegenheid is.

Making of angeren live 2022

Harmonie Angeren 100 jaar

Niets is te gek!

Al vier jaar geleden startten de voorbereidingen voor het 100-jarig bestaan niet wetende dat Covid-19 de planning volledig overhoop ging gooien. Dus met een uitstel van een jaartje alsnog Angeren LIVE kunnen organiseren.

Angeren LIVE in 2011

Nog geen 4K opnameapparatuur in 2011, maar het geeft een indruk van de geweldige sfeer die er heerstte.

volg ons online