In 2021 is het 100 jaar geleden dat Harmonie Angeren (volgens de statuten Harmonie St. Caecilia Angeren) het levenslicht zag.

Dit jubileum zal anders plaatsvinden dan dat we 3 jaar geleden – toen alle voorbereidingen startten – hadden bedacht. We gaan zien wat we kunnen doen dit jaar.

Wat kan er wel?

Op 21 februari 2021 bestaat het orkest precies 100 jaar en er zal dan in ieder geval een mooi jubileumboek worden gepresenteerd en aan heel Angeren uitgedeeld worden. Woon je niet in Angeren, maar wil je een exemplaar. Bestel het jubileumboek gratis in onze webshop.

Concerten

Met potlood staat er op 17 april een Songfestivalconcert in de Agenda en in November een wellicht nog spectaculairder Jubileumconcert.

Jubileumbiertje: De Angerse Blonde Toeter

Het speciaal voor de harmonie gebrouwen biertje is nu verkrijgbaar in onze webshop.

Uit onze jubileum webshop