Workshops

Op de openingsdag van het Kulturhus op zaterdag 10 september houdt Harmonie St. Caecilia workshops voor iedereen die wil weten hoe het is om muzikant te zijn.

We organiseren twee soorten workshops: voor blaasinstrumenten en voor het slagwerk.

Workshop voor blaasinstrumenten

Leden van de Harmonie laten verschillende blaasinstrumenten zien en laten wat muziek horen.  Bij deze workshop  spelen we op een hoop blaasinstrumenten en we geven je de kans om deze instrumenten ook zelf uit te proberen. We leggen uit hoe de opleiding bij onze harmonie in zijn werk gaat en wat je allemaal kan verwachten van ons orkest.

Slagwerkworkshops

Bij de slagwerkworkshops laten slagwerkers je horen wat je allemaal kan met het drumstel en je mag ook zelf achter de drums plaatsnemen.  We laten je verschillende percussie instrumenten zien en leggen uit hoe je er op kunt spelen. Je mag zelf natuurlijk ook spelen op de instrumenten.

Deze workshops zijn vanzelfsprekend helemaal gratis en vinden plaats in lokaal 4 en 5 van de basisschool tussen 12:00 en 15.15. Je kunt op elk moment binnen wandelen, er is altijd wel wat te doen. Inschrijven is niet nodig!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *