Lingewaardcup

Zondag 25 november was de harmonie uit Angeren een van de vijf deelnemende orkesten aan de Lingewaard Cup. De harmonie St Caecilia uit Doornenburg organiseerde dit voor het eerst maar zal zeker een vervolg vinden want alle aanwezigen vonden het een leuke dag. Dagwinnaar was Muziekvereniging Volharding uit Huissen.

NON STOP PROGRAMMA
Voor iedereen die weleens een concert van de Angerse harmonie heeft bezocht, weet dat we het meestal altijd ‘net effe anders’ doen. Deze ‘net effe anders benadering’ wilden we als orkest ook op de Lingewaard Cup laten horen. Er was dus niet gekozen voor een standaard ‘concours programma’ maar we hebben de volledige 20 minuten gevuld met een non-stop-programma.

HET PROGRAMMA
Hoe toevallig dat Jacob de Haan in de zaal zit, want ook Harmonie Angeren heeft twee nummers van deze ‘master of blaasmuziek’ opgenomen te weten “Sbandiamo!” en een stukje uit “The Blues Factory”. Verder hoort u fragmenten van muziek van “Amy Winehouse” en Kytemans “Sorry”. En er mag meegeklapt en gezongen worden bij “Het land van Maas en Waal”. De kop en de staart van het programma worden gevormd door het fantastische “Innuendo” van Queen dat Freddy Mercury opnam net voor zijn overlijden en jaarlijks in de laatste uren van de Top 2000 te horen is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *