Angeren, ons plekske

Op zaterdagavond 22 juni vindt “Angeren, ons plekske” plaats. Dat is de titel van ons thema-concert. Dit jaar geen pubquiz, revue avond, of een moordspel, maar Angeren staat centraal. In een 4d belevenis laten wij Angeren zien vanuit de lucht, via foto’s en laten we bekende Angerenaren aan het woord wat Angeren nou zo bijzonder maakt.

Zo kunnen we al verklappen dat er hele mooie beelden van “Angeren in de sneeuw” voorbijkomen en wordt je meegenomen naar het ooievaarsnest van Gerrit Jansen.

Of is er helemaal niks bijzonders aan Angeren? Kom op 22 juni en bepaal het zelf!

Om tot deze bijzondere avond te komen, roepen we de hulp in van heel Angeren:

Heel Angeren Op De Foto tijdens de Lentekriebels

Als onderdeel van dit project lijkt het ons heel gaaf om heel Angeren op de foto te krijgen. En waar is heel Angeren op de eerste zondag van april? Juist op de Lentekriebels.

Heel Angeren op 1 foto

Om 16:00 uur zal er een groepsfoto worden gemaakt bij de finale van de Zeepkistenrace waar we zoveel mogelijk mensen uit Angeren tegelijkertijd op de foto willen hebben.

Heel Angeren op de pasfoto

Weet je nog die mooie historische film van de harmonie uit 1960? Wat leuk om al die oude gezichten terug te zien. Het is alleen tijd voor een update! We zouden daarom graag Angeren ‘een gezicht’ willen geven. In de voormalige winkel van Smits Mode in de Molenstraat zal de hele middag iemand aanwezig zijn om portretfoto’s te maken welke dan gemonteerd worden als het voorbeeldje hieronder. (Uiteraard AVG-proof)

Als wij of onze (klein)kinderen dan over 40 jaar nog eens terugkijken geeft dat een mooi beeld van Angeren in 2019.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *