Angeren, ons plekske

Op zaterdagavond 22 juni vindt “Angeren, ons plekske” plaats. Dat is de titel van ons thema-concert. Dit jaar geen pubquiz, revue avond, of een moordspel, maar Angeren staat centraal. In een 4d belevenis laten wij Angeren zien vanuit de lucht, via foto’s en laten we bekende Angerenaren aan het woord wat Angeren nou zo bijzonder maakt.

Zo kunnen we al verklappen dat er hele mooie beelden van “Angeren in de sneeuw” voorbijkomen en wordt je meegenomen naar het ooievaarsnest van Gerrit Jansen.

Of is er helemaal niks bijzonders aan Angeren? Kom op 22 juni en bepaal het zelf!

Heel Angeren op de pasfoto

Weet je nog die mooie historische film van de harmonie uit 1960? Wat leuk om al die oude gezichten terug te zien. Het is alleen tijd voor een update! We zouden daarom graag Angeren ‘een gezicht’ willen geven. In de voormalige winkel van Smits Mode in de Molenstraat was tijdens de Lentekriebels de hele middag iemand aanwezig zijn om portretfoto’s te maken. Deze worden gemonteerd tot een mooi aandenken.

Als wij of onze (klein)kinderen dan over 40 jaar nog eens terugkijken geeft dat een mooi beeld van Angeren in 2019.

Angeren in Beeld

Tijdens de Lentekriebels is ook een video-team van de harmonie op pad geweest om de mooiste en herkenbaarste plekjes van Angeren op video vast te leggen. Van Lijn 33 tot een Oldtimertractor en van het Sportpark de Poel tot de binnenkant van een Amaryllissenkwekerij.

Interviews met échte angersen

Benieuwd wat Willy van Bon het lelijkste plekje van Angeren vindt? Wil je weten wat volgens Geert Bouwman absoluut niet mag verdwijnen? Of wil jij ook het antwoord of we over 20 jaar nog een voetbalvereniging, scouting of harmonie hebben? En waar denkt burgemeester Marianne Schuurmans als eerste aan als ze aan Angeren denkt?

Ook dat hoor je op 22 juni. Een stuk of 20 inwoners hebben dit soort vragen beantwoord. Wij vonden de opnames al een hele bijzondere middag met mooie verhalen. Denk daar nog mooie muziek en een mooie beeldmontage bij en dan gaat het volgens ons een heel bijzonder concert worden!

Zaterdagavond 22 juni, 20:00 uur Dorpshuis Angeren.
Voor slechts 7,50 ben je erbij!

Kaarten te koop in het Dorpshuis