Moord gepleegd in Angeren!

Angeren is opgeschrikt door een raadselachtige moord! De beroemde pianist Wibi Soerjada zou a.s. zaterdag 4 juni komen soleren op het jaarlijkse themaconcert, op de generale repetitie kwam hij echter niet opdagen. Even later werd zijn lichaam gevonden. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Wie heeft dit gedaan? En met welk moordwapen?

Iedereen die afgelopen week iets verdachts gezien heeft wordt opgeroepen om a.s. zaterdag om 20 uur naar de concertzaal te komen om samen deze brute moord op te lossen. De ervaren Rechercheur Backer (met CK) zal proberen om deze moord op te lossen.

Door deze gebeurtenissen speelt de harmonie een aangepast repertoire. De solo-stukken van Wibi Soerjada zullen worden vervangen door enkele nummers met zang van o.a. Lars Mak en Saskia Vos.

Zoals u de laatste jaren van Harmonie Angeren gewend bent word er flink uitgepakt op het jaarlijkse themaconcert. Er wordt nog steeds nagepraat over “Soldaat van Angeren” dat in 2015 een groot succes was, maar ook “Miljoenenjacht” en “All you need is love” concerten waren een ware happening voor het publiek en orkest.

Veel meer kunnen we eigenlijk niet verklappen. Komt u gewoon op 4 juni naar het Dorpshuis, dan heeft u in ieder geval een alibi!

Gespeelde muziek

 1. Baantjer
 2. Pianoman
 3. Big Spender
 4. Barcelona
 5. Disney Medley from Fantasia 2000
 6. Disney March Spectacular (mickey mouse mars, jungle book, mary poppins en meer)
 7. Nergens Goed Voor
 8. Let it Go (Frozen)
 9. Wit Licht
 10. Cluedo Flashback Megamix
 11. Zeg me dat het niet zo is
  Toegift:
 12. Brand new Day

 

Met zang van…

lars-mak-zangdocent-arnhem[1]

Lars Mak, zanger en acteur en geeft zangles in Arnhem. Voordat hij zijn Stemstudio opende, was Lars te zien in de muziektheaterproductie WarHorse. Daarvoor speelde hij in de musical Soldaat van Oranje, waarin Lars met regelmaat de hoofdrol mocht vertolken. We zijn blij dat we Lars op 4 juni in Angeren mogen verwelkomen!

Saskia Vos uit het Limburgse Sevenum is sinds 1997 leadzangeres bij Sound Xpress, daarnaast doet ze veel gastoptredens bij diverse bands, koren, orkesten, bigbands, harmonieën en fanfares: van 1 tot 5000 man publiek! Ook werkt ze als zangcoach en geeft ze muziektherapie. En op 4 juni is deze topper te horen bij de harmonie!

2014_symphonica1[1]

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *