Jeugdorkest i.s.m. Volharding gestart!

Op woensdag 4 november is het jeugdorkest weer opgestart. Vorig seizoen zijn we na een paar jaar afwezigheid gestart met het jeugdorkest De Alsjemuziekband! Dit ging zo goed dat na de zomer 5 leden van dit orkest zijn doorgestroomd naar het harmonie-orkest.

We hadden hierdoor te weinig jeugdleden om zelf een jeugdorkest te kunnen vormen. We hebben aansluiting gezocht bij onze collega vereniging De Volharding in Huissen. Nu vormen we samen het Instaporkest De Alsjemuzikaalband! De eerste repetitie was succesvol. Na een leuke kennismaking klonken de eerste noten al hoopvol door de ruimte. Dat belooft wat voor de toekomstige optredens bij beide verenigingen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *