“Welkom bij de Revue” themaconcert 2017

Op 8 juli nam de Harmonie je mee naar een avondje Revue! In de volle zaal van het Dorpshuis was het lekker warm en werd een ware spektakelavond voorgeschoteld.

harmonie-revue-animatie

Denk je aan Revue, denk je aan zang, dans en muziek. Maar ook aan veel veren en André van Duin. Dit kwam natuurlijk terug. De avond startte met het toepasselijke “Wilkommen” uit Cabaret gevolgd door “Moeder ik wil bij de revue”.

De zang en dans werden verzorgd door musicalgroep The Highlights en niet te vergeten Miss Killer Queen “The Queen of Burlesque”! Ook Martijn van Vuuren was weer van de partij en bracht enkele zangstukken solo ten gehore. En als je het hebt over Andre van Duin, dan denk je al snel aan Ronald Dikker.

Bekijk hier een leuke samenvatting van het concert door Arpro Media:

 

Of bekijk hier alle nummers:

 

back front

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *