Oliebollen en appelflappen dit jaar via de webshop

Oliebollen als vanouds (maar anders)

De inwoners van Angeren zijn ermee vertrouwd dat leden van de Harmonie daags voor oudjaar langs de deur gaan om oliebollen en appelflappen te verkopen. De opbrengst is uiteraard ten bate van de vereniging. Als gevolg van corona moet die verkoop dit jaar in een andere vorm. Namelijk op basis van bestelling vooraf. En vervolgens door het bestelde zelf op te halen. Ondanks alle complicaties blijft de prijs onveranderd: 4 appelflappen voor 5 euro of 10 oliebollen voor 5 euro.

De oliebollen en appelflappen worden gebakken door dezelfde banketbakker als altijd,

Bestel vooraf t/m zondag 27 december

Bestellingen kunnen tot en met 27 december plaatsvinden:
* telefonisch bij Peter Tijssen (06-44768112) of Willy Smits (06-16236437)
* digitaal via onze webshop

Oliebollen Afhalen op 30 december

Het bestelde kan op 30 december tussen 10:00 uur en 16:00 uur worden opgehaald bij (voorheen Smits Mode) Molenstraat 15 in Angeren. Wanneer u fysiek niet in staat bent om op te (laten) halen, is in overleg met de genoemde contactpersonen een aflevering aan huis af te spreken.

De vereniging wil deze gelegenheid graag benutten om u oprecht te bedanken voor alle morele en financiële ondersteuning gedurende het afgelopen, bijzondere jaar en u voor 2021 het allerbeste – bovenal een goede gezondheid – toe te wensen.