Oudejaarslekkernijen van Harmonie Angeren

Heeft u deze dagen wel iets anders aan uw hoofd dan zelf oliebollen en appelflappen bakken? Op donderdag 30 december bezorgen wij de overheerlijke oliebollen en appelflappen bij u thuis om met de opbrengst de opleiding van jonge muzikanten te bekostigen. Bestel wel uiterlijk 29 december!

Huis aan huis verkoop – dit jaar even niet!

Normaal gesproken waaien de muzikanten met auto’s en bakfietsen vol met heerlijke oliebollen en appelflappen door heel Angeren uit om al ventend de oliebollen aan de man te brengen. Vanwege de actualiteit zien wij hier dit jaar vanaf.

Wel online bestellen

U kunt uw gewenste assortiment gelukkig wel tot en met dinsdag 28 december bestellen via onze webshop. De prijs blijft onveranderd: 4 appelflappen voor 5 euro of 6 oliebollen voor 5 euro. De oliebollen zijn dit jaar volgens een ander recept gebakken door onze topbakker Janssen uit Elst! En u kunt er natuurlijk ook zo’n lekkere Blonde Toeter bij bestellen of nog een gratis jubileumboekje.

Uw bestelling wordt dan thuisbezorgd op donderdag 30 december. De opbrengst zal als altijd worden besteed aan nieuwe instrumenten en aan de opleiding van leerling-muzikanten. Ook dit jaar worden beide lekkernijen weer geproduceerd door een professionele bakker.

Bestel vooraf t/m woensdag 29 december

Bestellingen kunnen tot en met 29 december plaatsvinden:
* telefonisch bij Peter Tijssen (06-44768112) of Willy Smits (06-16236437)
* digitaal via onze webshop

De vereniging zal het zeer waarderen wanneer u haar door het kopen van de oudejaarslekkernijen wilt ondersteunen.

Harmonie Angeren wenst u al vast fijne kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2022 toe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.