Dirigent gezocht!

Na vele mooie jaren gaat Casper ons helaas verlaten en van een welverdiend pensioen genieten. We begonnen onze gezamenlijke muzikale reis in 2004 met een Musical Night waarna vele mooie concerten volgden. 25 mei is zijn afscheidsconcert tijdens ons jaarlijkse themaconcert. Ben jij degene die ons de komende jaren gaat leiden?

Over ons:

Harmonie Angeren is een bruisende muziekvereniging gevestigd in het pittoreske Angeren, gemeente Lingewaard. Wij zijn meer dan alleen een muziekvereniging. We zijn een muzikale familie die passie en plezier hoog in het vaandel heeft.  Met trots organiseren wij jaarlijks diverse optredens en evenementen. Bij Harmonie Angeren draait het niet alleen om de noten; het gaat om de verbondenheid en het plezier van samen muziek maken.

Functieomschrijving: Dirigent

Wij zoeken een gepassioneerde dirigent die ons enthousiaste orkest kan leiden met een perfecte balans tussen vakmanschap en plezier. De ideale kandidaat zal in staat zijn om te werken met muzikanten van verschillende niveaus en leeftijden, en zal de visie van het orkest verder ontwikkelen.

Verantwoordelijkheden:

 • Leiden van de repetities
 • Samenwerken met het orkest om een inspirerende muzikale ervaring te creëren.
 • Voorbereiden en dirigeren van optredens (ongeveer 5 uitvoeringen per jaar)
 • Begeleiden en ondersteunen van de muzikale ontwikkeling van de orkestleden.
 • Aanpassen van partituren voor optimale prestaties.

Vereisten:

 • Directie diploma (HaFaBra) of vergelijkbaar niveau.
 • Enkele jaren ervaring als dirigent in het muziekveld.
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen aan verschillende muzikale niveaus en leeftijdsgroepen.
 • Loyaal, spontaan en respectvol

Locatie en uren:

 • Locatie: Angeren, gemeente Lingewaard.
 • Tijden: Donderdagavond 19.30u tot 22u. De optredens zijn in onderling overleg.

Sollicitatieprocedure:

Wij ontvangen graag een CV met motivatie. Deze kunnen tot 1 maart worden ingediend via e-mail op sollicitaties@harmonie-angeren.nl . In maart en/of april zullen sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor proefdirecties vanaf 30 mei. Daarna zullen we als gezamenlijk orkest een besluit nemen. De startdatum is bij voorkeur op 22 augustus maar in overleg is anders mogelijk.

Voor meer info, neem contact op met Mirjam Oudshoorn 06 587 634 25

N

Wij kijken uit naar jouw enthousiaste bijdrage aan de muzikale reis van Harmonie Angeren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *