Harmokamp 2013 in Neede

Zo ongeveer driejaarlijks gaat de Angerense harmonie op kamp zo ook dit jaar. Bestemming was Neede in de omgeving van Borculo/Eibergen/Haaksbergen. Een stuk of 45 leden namen deel aan deze activiteit welke door een groepje muzikanten uit het grote orkest werd georganiseerd.

Voor een indruk, bekijk het filmpje hierboven en de foto”s hieronder:

https://www.dropbox.com/sc/5ojqs8x2l2di4k0/-ypqPH-xD1

De vrijdagavond werd traditioneel gevuld met een kwis door Wim en Marianne. De meest uiteenlopende vragen voor alle leeftijden kwamen voorbij. Hoe heet de nieuwste aanwinst van K3, het restaurant van Spongebob tot het gewicht van diamant of een batmanfilm waar het woord batman niet in voorkomt.

Zaterdagochtend na het ontbijt werd het “moordspel” geïntroduceerd welke het hele weekend zou doorgaan. Eenieder kreeg een briefje met een naam. Deze persoon moest dit weekend “vermoord” worden. Dat kon alleen als je samen met die persoon was. Dit leidde tot hilarische taferelen en mensen die zelfs in groepjes naar de wc gingen.

Ook een fotospel werd uitgevoerd. Middels opdrachtjes kon je foto”s vinden en verdienen en o.b.v. die foto”s moest je het thema raden.

De middag werd gevuld met sportactiviteiten op het grote grasveld waar wederom punten mee te verdienen waren voor je team. Denk aan “groeps-spijkerpoepen”, volleyballen met doeken, natuurlijk een waterspel en een behendigheidsspel.

Het avondeten werd gevuld met een heerlijke barbecue. Toen begon het helaas te regenen waardoor het avondspel geen doorgang kon vinden. Gelukkig kon het nachtspel wel doorgaan. Terwijl de kleinsten op bed lagen ging de rest door het griezelbos op zoek naar aanwijzingen. Regelmatig werden de groepjes opgeschrikt door een griezel.

Ook de zondagochtend begon regenachtig. De bikkels van de organisatie gingen echter gewoon in de stromende regen het parcours voor de speurtocht uitzetten. De rest van de harmonie wachtte even tot het droog was. Een tocht van zo”n 3 km richting de Needse Berg vormde het decor voor deze puzzeltocht. Onderweg lagen weer enveloppen met opdrachten. De juiste antwoorden leidden tot een code, maar toen moest de kluis nog gevonden worden…

Na nog wat heerlijke plakjes cake arriveerde de friet en werd de middag en tevens het harmokamp afgesloten met de bekendmaking van het team met de meeste punten. Groep 4 won glorieus met maar liefst 3 punten meer dan team 3.

Die avond zal iedereen wel vroeg in bed gelegen hebben…

Organisatie nogmaals bedankt! Ondanks dat het weer af-en-toe roet in het eten gooide hebben jullie er een mooi weekend van weten te maken! Top!

 

Heb je nog leuke foto”s? Upload ze zelf via Dropbox.
Ga naar www.dropbox.com en klik “sign in”.
username: harmonieangeren@gmail.com
password: harmokamp2013

Heb je zelf al dropbox? Maak dan een gedeelde map en nodig harmonieangeren@gmail.com uit. Thanks!
Dan zijn de foto”s hier snel terug te vinden.

Je mag ze ook gewoon mailen naar harmonieangeren@gmail.com overigens.

 

2 antwoorden
 1. maria arends zegt:

  Heerlijk weekend gehad!
  Moe, maar voldaan hebben we een fantastisch kamp gehad en ondanks dat er verschillende leden “vermoord”zijn, hebben we er nog genoeg over om over 3 a 4 jaar weer op kamp te gaan!

 2. Lisa Derksen zegt:

  hallo luitjes van het kamp ,

  ik vond het echt een toffff weekend!
  vooral die griezeltocht was spannend!
  ik heb 4 dagen spierpijn gehad van het groepsspijkerpoepen!!
  ik (sliep) met gezellige meiden op de kamer.
  ook iedereen bedankt die mij corvee diensten heeft gedaan zodat ik lekker kon spelen!!
  bedankt voor het lekkere eten
  ik zal het nooit meer vergeten!!

  iedereen heel erg bedankt voor alles!!

  groetjes,
  Lisa Derksen

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *