Songfestival in Angeren

Kaartjes zijn nu te koop in Dorpshuis Angeren

Op 11 april (Paaszaterdag) pakt Harmonie Angeren weer groots uit met haar jaarlijkse themaconcert. Dankzij de winst van Duncan mag Nederland dit jaar eindelijk weer eens het songfestival organiseren! Dat feestje in Ahoy is leuk, maar wij organiseren ons eigen Harmovision Songfestival. Iets kleinschaliger, maar wel met dezelfde songfestivalsfeer! Denk dus aan heel veel vlaggetjes, artiesten en een gestylede presentator.

Maar wat ze in Rotterdam niet hebben, hebben we in Angeren wel: begeleiding van een compleet live orkest!

11 acts en 22 artiesten

En wat is een Songfestival zonder zangers/zangeressen? Helemaal niets! We hebben gelukkig een heleboel enthousiastelingen gevonden die graag bij ons willen optreden! In totaal zullen er 11 acts hun opwachting maken. Sommigen komen alleen, sommigen in duo’s en er is zelfs een klein gelegenheidskoor! In totaal zullen 22 artiesten het Dorpshuistheater betreden. En dan hebben we de geweldige muzikanten van de harmonie nog niet eens meegerekend!

De grootste songfestivalhits

Wat te denken van knallers als “Waterloo”, “Hemel en Aarde” en “Birds” van Anouk. Maar ook het succesvolle “Calm after the Storm” van The Common Linnets en het Zweedse dancenummer “Euphoria” staat op het programma. En de wat oudere bezoeker kent waarschijnlijk “All kinds of Everything” nog wel. Ook mag er luidkeels worden meegezongen met “Ein Bisschen Friede” en “Whats Another Year” van Mr. Songfestival Johnny Logan.

Songfestivalsfeer

Het is de bedoeling om het songfestivalsfeertje na te bootsen in de theaterzaal van het Angerense Dorpshuis compleet met Greenroom, aankondingsfilmpjes en veel vlaggetjes! Alhoewel het motto van de avond is “Meedoen is belangrijker dan winnen!” hoort er bij een Songfestival natuurlijk een puntentelling. Daarnaast is er uiteraard een presentator in stijl.

Ben je nu al fan van een bepaald land? Neem een Engelse vlag mee, kom in je Zweedse Outfit, zet je Ierse hoed op, of trek je “Hup Holland Hup” shirt uit de kast. Je kunt natuurlijk ook gewoon een lekker Duits biertje bestellen aan de bar.

Kaarten nu te koop!

Kaarten zijn te koop bij de bar van het Dorpshuis in Angeren of via de Harmonieleden. Er zijn geen genummerde plaatsen en de kosten bedragen 10,- inclusief een gratis consumptie!

Weetje van Jorg:

Het Eurovisie Songfesti­val is tien jaar na de Tweede Wereldoor­log ontstaan om Europa dichter bij elkaar te brengen met behulp van muziek

Wil je meer Songfestivalweetjes weten? Volg ons dan op Instagram “Harmonie Angeren” of Facebook. Daar plaatst onze ‘fact master’ Jorg wekelijks een feitje!