Songfestival in Angeren

Op 11 april (Paaszaterdag) pakt Harmonie Angeren weer groots uit met haar jaarlijkse themaconcert. Dit jaar organiseren wij ons eigen Harmovision Songfestival. En wat is een Songfestival zonder zangers/zangeressen? Helemaal niets. Dus wij zijn op zoek naar jou!

Het is de bedoeling om het songfestivalsfeertje na te bootsen in de theaterzaal van het Angerense Dorpshuis compleet met Greenroom, aankondingsfilmpjes en veel vlaggetjes! Natuurlijk met een presentator in stijl en op het eind de puntenverdeling! Het aanwezige publiek kan middels hun telefoon stemmen op haar favoriet.

Lijkt het je leuk om 1 of 2 nummers uit de songfestivalgeschiedenis te zingen en te worden begeleid door een 40-koppig orkest, dan zouden wij dat superleuk vinden! We streven ernaar om een stuk of 10 enthousiastelingen te vinden die Angeren alvast in songfestivalstemming kunnen brengen.

Het Eurovisie Songfesti­val is tien jaar na de Tweede Wereldoor­log ontstaan om Europa dichter bij elkaar te brengen met behulp van muziek

Zoals gezegd vindt het concert plaats op zaterdagavond 11 april.