Muziek die wellicht op het programma komt van het themaconcert 2014

 

De Tune

Leader

Bumper

Eind Tune

 

Lord of the Rings

 

Big Spender

Big Spender” is a song written by Cy Coleman and Dorothy Fields for the musical Sweet Charity, first performed in 1966. Shirley Bassey maakte er een jaar later een wereldwijde hit van.
Shirley Bassey is een Welshe zangeres die onder meer beroemd is vanwege de drie titelsongs voor drie verschillende James Bond films: Goldfinger (1964), Diamonds Are Forever (1971) enMoonraker (1979). Ook scoorde ze grote hits met “Big Spender” en “This is My Life”.

 

Diamonds are a Girls Best Friend

Dit nummer uit de film “Gentlemen Prefer Blondes” (1949) werd wereldberoemd door de zwoele vertolking van Marilyn Monroe. Bart Picqueur maakt er een getrouwe bewerking van waarbij u indien u wenst iemand kan laten zingen. De vocale partij is een optie.

 

Diamonds are Forever

de titelsong van de 7e en gelijknamige James Bond film, gezongen door Shirley Bassey

 

Gold (Spandau Ballet)

 

Money Money Money

Money, Money, Money is een nummer van de Zweedse popgroep ABBA uit 1976. Het is de derde single van hun album Arrival. Money, Money, Money werd geschreven door Benny Andersson en Björn Ulvaeus. De werktitel van het nummer was “Gypsy Girl”. De dramatische structuur van het nummer paste goed bij de stem van Anni-Frid Lyngstad, die in dit nummer de hoofdzang voor haar rekening neemt.
Frida zingt in dit lied te tekst “… I’ll have to go, to Las Vegas or Monaco”. Later heeft ze zich ook daadwerkelijk in Monaco gevestigd.

–> aangevraagd bij de MUI. Per december beschikbaar.

 

Fields of Gold -> gitaar

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *