Harmonie present op AdventsConcert

Op zondag 14 december werd al een beetje afscheid genomen van de RK Kerk met een speciaal AdventsConcert georganiseerd door de SaSa. Naast de harmonie was ook St. Bavo aanwezig met vendeliers en de drumfanfare. Voor zang werd gezorgd door het Kerkkoor, het koor Zang & Vreugd en Zeemanskoor Schip Ahoy. Afwisseling genoeg dus.

Het geheel werd aan elkaar gepraat door Geert Bouwman die met mooie woorden afscheid nam van de kerk en de optredens verbond.

AdventdsConcert AdventsConcert_002 AdventsConcert_004 AdventsConcert_024 AdventsConcert_044 AdventsConcert_046 AdventsConcert_059 AdventsConcert_075Henk Sluiter was weer present met zijn fotocamera en maakte weer mooie foto’s.

Meer foto’s op deze facebookpagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *