Around the World

Harmonie Angeren neemt je mee op een muzikale trip over de wereld. We gaan met het vliegtuig naar Brazilie, met de trein naar Oostenrijk, met de boot een schip naar Noorwegen en in Lingewaard gaan we lekker met de fiets.

Verder verklappen we nog niet zo veel, maar zorg ervoor dat je je paspoort bij je hebt!

En een schone zakdoek, want we gaan deze avond ook helaas afscheid nemen van onze dirigent Casper Braafhart…

Dirigent gezocht!

Na vele mooie jaren gaat Casper ons helaas verlaten en van een welverdiend pensioen genieten. We begonnen onze gezamenlijke muzikale reis in 2004 met een Musical Night waarna vele mooie concerten volgden. 25 mei is zijn afscheidsconcert tijdens ons jaarlijkse themaconcert. Ben jij degene die ons de komende jaren gaat leiden?

Over ons:

Harmonie Angeren is een bruisende muziekvereniging gevestigd in het pittoreske Angeren, gemeente Lingewaard. Wij zijn meer dan alleen een muziekvereniging. We zijn een muzikale familie die passie en plezier hoog in het vaandel heeft.  Met trots organiseren wij jaarlijks diverse optredens en evenementen. Bij Harmonie Angeren draait het niet alleen om de noten; het gaat om de verbondenheid en het plezier van samen muziek maken.

Functieomschrijving: Dirigent

Wij zoeken een gepassioneerde dirigent die ons enthousiaste orkest kan leiden met een perfecte balans tussen vakmanschap en plezier. De ideale kandidaat zal in staat zijn om te werken met muzikanten van verschillende niveaus en leeftijden, en zal de visie van het orkest verder ontwikkelen.

Verantwoordelijkheden:

  • Leiden van de repetities
  • Samenwerken met het orkest om een inspirerende muzikale ervaring te creëren.
  • Voorbereiden en dirigeren van optredens (ongeveer 5 uitvoeringen per jaar)
  • Begeleiden en ondersteunen van de muzikale ontwikkeling van de orkestleden.
  • Aanpassen van partituren voor optimale prestaties.

Vereisten:

  • Directie diploma (HaFaBra) of vergelijkbaar niveau.
  • Enkele jaren ervaring als dirigent in het muziekveld.
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen aan verschillende muzikale niveaus en leeftijdsgroepen.
  • Loyaal, spontaan en respectvol

Locatie en uren:

  • Locatie: Angeren, gemeente Lingewaard.
  • Tijden: Donderdagavond 19.30u tot 22u. De optredens zijn in onderling overleg.

Sollicitatieprocedure:

Wij ontvangen graag een CV met motivatie. Deze kunnen tot 1 maart worden ingediend via e-mail op sollicitaties@harmonie-angeren.nl . In maart en/of april zullen sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor proefdirecties vanaf 30 mei. Daarna zullen we als gezamenlijk orkest een besluit nemen. De startdatum is bij voorkeur op 22 augustus maar in overleg is anders mogelijk.

Voor meer info, neem contact op met Mirjam Oudshoorn 06 587 634 25

N

Wij kijken uit naar jouw enthousiaste bijdrage aan de muzikale reis van Harmonie Angeren!

Oudejaarslekkernijen van Harmonie Angeren

Heeft u deze dagen wel iets anders aan uw hoofd dan zelf oliebollen en appelflappen bakken? Op vrijdag 30 december bezorgen wij de overheerlijke oliebollen en appelflappen bij u thuis om met de opbrengst de opleiding van jonge muzikanten te bekostigen. Bestel wel uiterlijk 29 december!

Huis aan huis verkoop

Op vrijdag 30 december waaien de muzikanten met auto’s en bakfietsen vol met heerlijke oliebollen en appelflappen door heel Angeren uit om al ventend de oliebollen aan de man te brengen.

Online bestellen

U kunt uw gewenste assortiment tot en met 29 december bestellen via onze webshop. De prijs blijft onveranderd: 4 appelflappen voor 6 euro of 6 oliebollen voor 6 euro. De oliebollen zijn dit jaar volgens een ander recept gebakken door onze topbakker Janssen uit Elst! En u kunt er natuurlijk ook zo’n lekkere Blonde Toeter bij bestellen of nog een gratis jubileumboekje.

Uw bestelling wordt dan thuisbezorgd op vrijdag 30 december. De opbrengst zal als altijd worden besteed aan nieuwe instrumenten en aan de opleiding van leerling-muzikanten. Ook dit jaar worden beide lekkernijen weer geproduceerd door een professionele bakker.

Bestel vooraf t/m donderdag 29 december

Bestellingen kunnen tot en met 29 december plaatsvinden:
* telefonisch bij Peter Tijssen (06-44768112) of Willy Smits (06-16236437)
* digitaal via onze webshop

De vereniging zal het zeer waarderen wanneer u haar door het kopen van de oudejaarslekkernijen wilt ondersteunen.

Harmonie Angeren wenst u al vast fijne kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2022 toe.

Appelflappenconcert 2023

Op zondag 26 november a.s. houdt Harmonie St.Caecilia haar traditionele Najaarsconcert in
het Dorpshuis .

De muziekcommissie heeft een afwisselend repertoire met mooie nummers samengesteld;
aan ons orkest én dirigent de taak dit op een goede wijze ten gehore te brengen zoals u
gewend bent van ons en waar u als aanwezige gast van zult gaan genieten.
Dit alles onder het genot van een kop koffie met ambachtelijk gemaakte appelflap , in de
pauze verkrijgbaar.

Om een tipje van de sluier te lichten:

  • Centennial Celebration van componist Jacob de Haan , zeer toepasselijk, klinkt
    feestelijk en harmonieus
  • Encanto, vrolijke medley van componist/arrangeur Paul Murtha
  • Fantastica , een schitterende fanfare van componist Martin Scharnagl

Het concert begint om 11.00 uur , zaal is open om 10.30 uur. De toegang is gratis.

Graag tot ziens op 26 november in het dorpshuis !!!

Muziekfabriek project afgesloten

Donderdagavond 14 september was het een drukte van belang in het Dorpshuis. Een grote groep jeugdige muzikanten zat klaar voor hun slotconcert!

De Muziekfabriek

Tussen maart en september 2023 hebben een twintigtal kinderen deelgenomen aan “De Muziekfabriek”, een gezamenlijk project van Harmonie Angeren en Drumfanfare St. Bavo. De Muziekfabriek was een vervolg op het project De Blazersbende, dat beide verenigingen op basisschool Marang hebben gegeven i.s.m. Clink. Hier leerden alle kinderen van Marang de basis op een instrument.

Kinderen die het leuk vonden stroomden daarna door naar de “Muziekfabriek”. In “De Muziekfabriek” hebben de kinderen uit groep 3/4 met allerlei instrumenten gewerkt. De kinderen uit groep 5/8 hebben een instrument naar keuze uitgezocht en mochten deze een half jaar mee naar huis nemen om uit te proberen hoe ze muziek maken ervaren.

In die periode zijn er 10 lessen geweest en hebben de jongelui noten leren lezen en de basisbeginselen van de instrumenten geleerd. De lessen werden gegeven door de muzikanten van zowel de harmonie als de drumfanfare.

Afsluitend concert

Donderdag 14 september was het afsluitende concert voor een volle zaal. De klanken van de boomwhackers, de baritons, trompetten, klarinetten, saxofoons en trommels schalden door de theaterzaal van het Dorpshuis. Onder luid applaus werd hiermee het project afgesloten.

Voortbestaan orkesten

Het doel van zowel “De Blazersbende” als “De Muziekfabriek” is om kinderen enthousiast te maken voor muziek en zo laagdrempelig ervaren hoe leuk het is om te musiceren. Om zowel de harmonie als de drumfanfare in leven te houden de komende jaren is de aanwas van nieuwe muzikanten essentieel.

Musiceren aantrekkelijk maken voor jeugd

Beide orkesten zoeken naar manieren om kinderen te enthousiasmeren voor het maken van muziek. Er is dan ook door beide verenigingen veel tijd en energie ingestopt. In totaal was het een project van 1,5 jaar inclusief de voorbereidingen. Het eerste doel “laagdrempelig kennis laten maken met muziek” is bereikt, het enthousiast maken van kinderen om verder te gaan met musiceren blijft een uitdaging.

We hebben genoten van de kinderen en kijken terug op een fijne samenwerking tussen de beide orkesten, Clink en Marang! Dat smaakt naar meer!

Enthousiast geworden? Meld je aan via opleidingen@harmonie-angeren.nl of kom gerust langs op de donderdagavond in het Dorpshuis.

Zaterdag 24 juni “Avond van de Filmmuziek”

Na een bezoekje aan De Avond van de Filmmuziek in de Ziggo Dome was de themacommissie eruit: film wordt het nieuwe thema!

Zoals je van de harmonie kunt verwachten was dit weer een mooie en afwisselende avond met uiteraard mooie filmbeelden bij de muziek. Wat te denken van James Bond, Armageddon en Ghostbusters, maar ook muziek uit recentere films als Sing en The Greatest Showman.

In twee keer drie kwartier nam het orkest het publiek mee door de magie van de filmmuziek uiteraard ondersteund met bijpassende filmbeelden. Uiteraard met muziek van legendarische componisten als John Williams en Hans Zimmer. Middels een spectaculaire lichtshow werd je als publiek de film ingezogen.

Bekijk alle foto’s: https://photos.app.goo.gl/kk6tjUYJNNUURbFy8

4dx ervaring

Ook konden gelukkigen gebruik maken van de unieke 4DX ervaring. De ventilator en de watersproeier waren een welkome aanvulling in de warme zaal.

Ook zal er een heuse 4d belevenis zijn, zullen Martijn van Vuuren en Daan van den Broek enkele nummers zingen en de avond aan elkaar praten.

Speciale Middag-editie voor kinderen

Voor kinderen is het vaak lastig om een van onze concerten te bezoeken gezien de speeltijden. Daarom is er nu een speciale ingekorte 45-minuten versie van ons concert speciaal voor kinderen. Om 16 uur start dit concert. Een laagdrempelige manier om je kids eens kennis te laten maken met een orkest, een lichtshow en mooie filmbeelden van o.a. The Lion King, Toy Story, Sing en Star Wars.

Entree is gratis. Zaal open 15:45; Start concert om 16 uur. Gratis popcorn!

Wie/Wat/Waar?

Zaterdagavond 24 juni 2023, Dorpshuis Angeren

bij Omroep Gelderland

Maandag 15 mei waren onze voorzitter Peter en basklarinettiste Maria ieder uur te zien bij Omroep Gelderland. Zij gaven hun commentaar bij de film over Angeren uit 1960. Deze dorpsfilm is destijds in opdracht van de harmonie gemaakt en pastte perfect bij het thema

Terugkijken?

Dat kan hier: https://www.gld.nl/tv/aflevering/ons-dorp-angeren-1960/237311

Geinteresseerd in de hele film? Neem contact met ons op.

Van de site van Omroep Gelderland:

ANGEREN – Harmonie St. Caecilia bestaat in 1960 veertig jaar en daarom laat het bestuur een fraaie dorpsfilm van Angeren maken. Het dorpje dat het zwaar te verduren had in de frontlinie van de Tweede Wereldoorlog, is er weer aardig bovenop. Een nieuwe kerk vervangt het platgebombardeerde godshuis en is met de nodige moeite door de bouwpastoor voorzien van een orgel. De Ons Dorp-film laat ook zien dat varkens in Angeren een belangrijke rol spelen.

Inwoners van Keujesgat (naar keuje – Betuws voor varken) hebben een kleine boerderij en een bijbaan, werken als bouwvakker, bij de ENKA in Arnhem, of dichtbij in de steenfabrieken. Keujesgat is de carnavals- en ook wel een beetje geuzennaam voor Angeren. Er is nog discussie geweest over een nieuwe bijnaam (‘varkensgat’ vonden sommigen wat ordinair), maar de carnavalsvereniging houdt vast aan de traditie en dus staat er ook een klein varkensstandbeeld in het dorp.

Carnaval kan pas beginnen als dat ‘varkentje gewassen is’, meestal met bier. In de film zien we natuurlijk de nodige varkens en ook Jan Buurman die met zijn kar en de ‘beer’ boerderijen afgaat om het mannetje de keujes te laten dekken. Volgens sommigen kon je de varkenslucht door het hele dorp heen ruiken.

Angerense keujes in de stal

Angerense keujes in de stal© Omroep Gelderland

Beroemd door de Betuwe Zusjes

Beroemde inwoners had Angeren ook. De vier accordeon spelende Betuwe Zusjes maakten naam met optredens voor de radio. En die bekendheid werd vergroot met veel optredens en soms een heuse ‘Grote Betuwse Zusjes-show’. In de films is één van de vier zussen aan het mattenkloppen, maar een jonger zusje wil wel even accordeon spelen voor de camera terwijl ook geluidsopnames worden gemaakt.

100 jaar harmonie met een eigen biertje

Verdwenen zijn de kolenboer, de smid, de melkboer met paard (dat precies wist bij welke adressen gestopt moest worden) en wagen, de kruidenier en de café’s. Voor een biertje gaat Angeren nu naar de kantines van de voetbalclub of de tennisvereniging, en gelukkig is er een dorpshuis waar inwoners naast een drankje ook voor entertainment en sporten terechtkunnen. En Harmonie St. Caecilia aan wie de dorpsfilm te danken is, die muzikantengroep vierde twee jaar terug het 100-jarige bestaan met een eigen biertje (De Angerse Blonde Toeter) en boek over haar geschiedenis.

De volledige uitzending van de Angeren-film is te vinden op de programmapagina van Ons Dorp.

Ons Dorp was dit jaar iedere maandag van eind maart tot en met 15 mei 2023 te zien bij Omroep Gelderland en komt in 2024 terug met nog meer Gelderse dorpsfilms die niet eerder zijn vertoond. Is jouw dorp nog niet geweest en weet jij waar de dorpsfilm is? Laat het dan weten via onsdorp@gld.nl of bel naar 026-3713713.

Ons Dorp komt tot stand in samenwerking met Gelders Archief, Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers (ECAL), Regionaal Archief Rivierenland, de streekarchieven en de plaatselijke historische genootschappen.

Kijk HIER de complete uitzending en vind ook de meer dan 90 eerder uitgezonden afleveringen

De harmonie stelt zich voor

Onze promotiecommissie heeft een leuk filmpje in elkaar gezet. Een kijkje voor en achter de schermen bij de harmonie!

Blazersbende concerten 14 februari

Harmonie Angeren en Drumfanfare St. Bavo hebben de handen ineen geslagen om nog meer kinderen in aanraking te laten komen met muziekonderwijs. De gezamenlijke organisatie van De Blazersbende i.s.m. Clink is daarin een eerste opzet.

Muzieklessen op school

In december 2022 en januari/februari 2023 hebben de bovengenoemde organisaties de kinderen op basisschool Marang in Angeren muziekles gegeven. De kinderen kregen een echt muziekinstrument mee naar huis en leerden een aantal noten spelen. Elke week stonden er vrijwilligers van de harmonie en de drumfanfare belangeloos op school om de klank en techniek te verbeteren.

Concerten op 14 februari

Op 14 februari zullen er twee concerten gegeven worden. Hierin zullen de kinderen samen met de Harmonie en Drumfanfare St Bavo laten horen wat ze geleerd hebben.

Er zijn op 14 februari twee concerten: om 13 uur ‘s middags en om 18.30 uur in het Dorpshuis Angeren.

We zijn heel benieuwd!

Muziekfabriek! Nieuw muziekonderwijs in Angeren

Harmonie Angeren en Drumfanfare St. Bavo hebben de handen ineen geslagen om nog meer kinderen in aanraking te laten komen met muziekonderwijs. De gezamenlijke organisatie van De Blazersbende i.s.m. Clink was daarin een eerste opzet. Voor al die kinderen die de Blazersbende tekort vonden om een goed beeld te krijgen hoe leuk muziek maken is, is er nu… De Muziekfabriek!

Vervolg op de Blazersbende

In december/januari/februari hebben leerlingen van De Marang al op school kennis kunnen maken met een echt muziekinstrument via het project De Blazersbende.

Voor degenen die hierdoor de smaak te pakken hebben gekregen en meer dan 3 noten willen leren spelen pakken Harmonie en Drumfanfare samen door met De Muziekfabriek.

Slechts 25,-

Voor slechts 25,- krijg je 10 muzieklessen in groepsverband met je vriendjes en vriendinnetjes. Ook krijg je een instrument in bruikleen.

Met een diploma en afsluitend concertje op 14 september sluiten we het project af. Heb je dan de smaak helemaal te pakken, dan zouden we het natuurlijk erg leuk als je blijft muziekmaken bij een van de twee muziekverenigingen die Angeren rijk is, maar dat zien we tegen die tijd wel weer!

Meld nu je aan! Start op 2 Maart 2023

Mail naar opleidingen@harmonie-angeren.nl om deel te nemen aan de Muziekfabriek. We starten op 2 maart 2023

Benieuwd naar ons orkest?

Bekijk het filmpje hieronder. Daar stellen enkele leden zichzelf voor:

Zondagochtend 18 december winterconcert!

Kom je ook luisteren naar de muzikale klanken van onze harmonie ?

Samen met de leerlingen gaan we u een leuke ochtend bezorgen met afwisselende muziek.

Om een tipje van de sluier te lichten:

  • “Frozen “, een licht, vrolijk genre uit de Disney filmwereld
  • “Efteling”- muziek,  je waant je in de wondere wereld van de sprookjes en attracties
  • “Abba on Broadway”, een medley  met bekende,  afwisselende meezingnummers

Samen met de ( slagwerk-)leerlingen:

  • Pirates of the Caribbean
  • Kerstliedjes met o.a. “Last Christmas”

Koffie en thee met een appelflap staan in de pauze klaar om genuttigd te worden.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Casper Braafhart.

Graag tot ziens in het Dorpshuis!

Het concert start om 11:00 en zal circa 1 uur duren

Angeren Live 2022 groot succes!

100-jarig jubileumfeest was een groot succes!

Wat een feestavond is het geworden! De meer dan 300 aanwezigen zorgden voor een lekker warme zaal, maar dat deerde de muzikanten niet om er vol enthousiasme in te gaan. Vanaf de start om 20:30 met “Celebration” was het één groot feest tot aan een springende zaal om 23:59 bij “Narcotic”.

De verslaggever van De Gelderlander heeft zich ook vermaakt:


Bekijk hier alle fotos
Deze mooie foto’s zijn gemaakt door Paul van Rixtel en Jack van Dalen. Dank!

Het gaat te ver om alle 30 nummers van de avond te benoemen, maar uiteraard waren er ook rustmomentjes met bijvoorbeeld “la chanson de vieux amants” van Brel, gezongen door Marloes Muller. Gingen de telefoonlampjes aan op het podium en in de zaal bij “Make You Feel My Love” (Zang: Hanneke Engels). De zaal kon even lekker ‘rekken en strekken’ bij het ‘dansje’ van “Vlieg met me mee naar de Regenboog” gezongen door Martijn van Vuuren en gespeeld door zowel de Harmonie als De Deurdweilers die daarna het publiek nog vermaakten met hun ‘zwarte cross set’.

Naast veel begeleidingswerk mocht de harmonie o.l.v. Casper Braafhart ook zelf enkele malen uitpakken met spektakelstukken als Innuendo, Children of Sanchez en filmmuziek van The Avengers. Gejuich steeg op in de zaal bij onder andere de vertolking van Pianoman waar Daan van den Broek zowel de zang als de mondharmonica voor zijn rekening nam. En niet minder applaus voor Renske van Wezel na haar zang bij Proud Mary. De combinatie van haar zang met daarbij de begeleiding door de Harmonie en band Dwayne & The Johnsons bouwde hier op naar de finale waarbij alle artiesten, band en orkest met Brand New Day het eerste deel van het programma afsloten.

Want 10 seconden later ging Dwayne & The Johnsons nog een vol uur door waardoor ook de harmonieleden nog even van een feestje konden genieten tot middernacht.

De organisatie, het instuderen van de muziek en ook de ombouw van sportzaal tot concertzaal heeft bloed, zweet en tranen gekost. Maar 100 jaar en 50 jaar is natuurlijk ook heel bijzonder.

Dank aan het publiek voor hun komst. En eenieder die een steentje heeft bijgedragen bij de realisatie van dit concert! We wilden een mooi feestje geven en dat is gezien alle positieve reacties wel gelukt! Wil je nog wat kwijt? Mail naar info@harmonie-angeren.nl of laat een berichtje achter op Facebook.

Graag tot een volgende keer!

6 november jubileumconcert: Oh wat een 100 jaar!

Oh what a night! Op zaterdagavond 6 november vond ons jubileumconcert plaats. Een gezellige avond met diverse genres aan muziekstijlen zoals u van ons gewend bent. En uiteraard viel er daarnaast ook van alles te zien, te horen en te beleven in het Dorpshuis in Angeren.

Oh wat een 100 jaar!

We wilden natuurlijk stil staan bij het 100-jarig jubileum van onze harmonie. Maar niet op een standaard manier. (U kent onze harmonie al wel een beetje.) Geinspireerd door het RTL4 programma “Oh Wat een Jaar” namen we het in grote getale publiek mee door de afgelopen eeuw. Met veel vrolijkheid en humor dus. Er kwamen publieksvragen voorbij met vragen als “Weet jij wat eerder is uitgevonden: de paperclip of de broodrooster? En de kennis van de jaren 80 en 90 werd getoetst doordat men voorwerpen uit een woonkamer en slaapkamer uit die jaren moest weten te halen.

De avond werd gezongen en gepresenteerd door niemand minder dan Martijn van Vuuren en Hanneke Engels. Deze twee hebben het publiek al vaker weten te raken en te vermaken op onze themaconcerten en ook nu weer waren ze beiden in topvorm!

Het repertoire was – zoals u ook gewend bent – divers. Van songfestivalwinnaar Arcade tot het prachtige Sound of Silence en van Bella Ciao (bekend van Netflix’ la casa de papel) tot aan “Show must go on” van Queen. Hoe toepasselijk dit coronajaar.

En omdat we de afgelopen jaren o.l.v. Casper Braafhart zulke mooie themaconcerten hebben gegeven zijn die samengesmolten tot een medley. In 7,5 minuut zie en hoorde je 16 concerten voorbij komen. Van “All you need is love” tot “Soldaat van Angeren” en van “Muzikaal Cluedo” tot de “Muzikale Pubquiz”. Het publiek heeft genoten van deze avond.

Ook werd nog even stilgestaan bij enkele jubilea: Peter, Frits, Ketie en Cindy vierden hun 25 jarig jubileum en Emmely is alweer 12,5 jaar actief bij ons orkest.

En zo was er nog veel meer te zien, te lachen en te horen! Je had er eigenlijk gewoon bij moeten zijn! Maar niet getreurd, we gaan ons jubileumjaar groots afsluiten met een groots slotconcert op 25 juni 2022.

Harmonie Angeren aan het repeteren voor het concert op 6 november
De harmonie kan gelukkig weer op volle kracht repeteren! De muzikanten zijn fanatiek aan het repeteren om een mooi concert neer te zetten.

In 2022 een afsluitend concert

Het concert op 6 november is alweer groter en uitgebreider geworden dan we aanvankelijk van plan waren, desondanks willen we in mei/juni 2022 ons 100-jarig jubileum nog grootser afsluiten. Het plan is om dit in een zelfde stijl als Angeren LIVE te doen. Dat was de titel van ons concert bij het 90-jarig jubileum. Zodra er een datum is, lees je dat uiteraard hier.

Jubileumaanbieding Muzieklessen

Muzieklessen in Angeren

Harmonie Angeren bestaat 100 jaar en biedt al 100 jaar muziekles aan voor alle kinderen uit Angeren. Tegenwoordig door professioneel geschoolde docenten. Van klarinet tot drums en van trompet tot trombone. Muzieklessen zijn goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het is niet voor niks dat Koningin Maxima zich hier sterk voor maakt.

Muzieklessen op maat

Voor iedere leeftijd zijn er mogelijkheden die passen bij wat het kind aankan. Voor groep 3 is er de gratis cursus MusicKids: spelenderwijs kennis maken met muziek. In groep 4 kunnen kinderen deelnemen aan de blokfluitlessen en vanaf groep 5 kan al een echt instrument gespeeld worden.

Jubileumaanbieding

In dit jubileumjaar is voor de muzieklessen van groep 5 t/m 8 een speciale jubileumactie in het leven geroepen:

10 muzieklessen voor 50 euro.

Jubileumaanbieding

De Musickids is zoals altijd gratis. De blokfluitlessen kosten 100 euro per jaar. 

Niet is te gek!

Harmonie Angeren is een bruisende vereniging, die onder het mom van “Niets is te gek” het publiek elk jaar weet te verrassen met indrukwekkende concerten. De leden van de harmonie zijn van basisschoolleeftijd tot 70+. Muziek brengt mensen samen en daardoor is de saamhorigheid groot in deze gezellige en open club. Kun je al een instrument bespelen en lijkt dit je wat? Kom ook eens kijken op de donderdagavond in Dorpshuis Angeren! Mail naar opleidingen@harmonie-angeren.nl.

Voetbalwedstrijd Angeren – GVA 3-2

Wat fijn dat er weer een voetbalwedstrijd met publiek was in Angeren! Tijdens een heerlijke zomeravond vond de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen plaats en traditiegetrouw was de harmonie hier bij om het geheel muzikaal te omlijsten. Ook voor ons orkest was dit het eerste optreden sinds bijna een jaar na het openluchtconcert in de Molenstraat.

Angeren won deze wedstrijd met 3-2. Het werd nog even spannend in de slotminuten, want de riante 3-0 voorsprong werd aan het eind van de 2e helft een heel stuk kleiner. Gelukkig wist de Angerse verdediging stand te houden en was de wedstrijd in de pocket.

Iedereen hartelijk bedankt voor het kopen van de loten en we zien jullie graag terug tijdens een van onze concerten! En voetballers veel succes dit seizoen!

Heb jij ook net de boot gemist met de lootverkoop? Onze heerlijke biertjes zijn nog steeds verkrijgbaar.